SEE YOU Apartments logo en campagnebeeld

Arnhem

Stad van Kunst en Cultuur met een internationaal station, en een bruisende binnenstad.
Alles om de hoek en op een steenworp afstand van het Gele Rijdersplein.

 

De binnenstad van Arnhem

De binnenstad van Arnhem

Met nog veel speciale winkels, vooral op het gebied van mode, is Arnhem een aantrekkelijke binnenstad. Maar ook de vele terrassen, zoals aan de Rijnkade, maakt het een stad waar het goed toeven is.

 

Het centrum heeft een duidelijke regiofunctie. Festivals zoals het World Living Statues Festival en het Fashion Festival geven de binnenstad een extra impuls. Tijdens Smaakvol Gelderland is het Gele Rijdersplein omgetoverd tot de plek met culinaire hoogtepunten uit Gelderland. Hier is het mogelijk om, met een goed glas wijn, kennis te maken met de keuken van vele goede restaurants.

 

Pathé Arnhem

Megabioscoop Pathé en Luxor live

Inmiddels is de megabioscoop Pathé in Arnhem geopend en een daverend succes geworden met zijn 9 zalen en in totaal ca. 1700 stoelen. Eén van deze zalen is ingericht met IMAX.

 

Bijna naast het station en Pathé ligt Luxor Live. Voor popliefhebbers is dit de plek waar je naar je favoriete band gaat, of één van de feesten die hier regelmatig worden georganiseerd. 

 

De bioscoop en Luxor Live liggen beide op nog geen 5 minuten lopen vanaf het Gele Rijdersplein.

 

Futuristisch station Arnhem

Futuristisch Station

 

Arnhems nieuwe station is inmiddels ook een feit geworden. Een hoogstaand staaltje architectuur en bouwtechniek heeft in dit futuristische station zijn beslag gekregen. Architect Ben van Berkel, architect van het internationaal vermaarde architectenbureau UN Studio is onder andere bekend van de Erasmusbrug in Rotterdam en het Mercedes Benz Museum in Stuttgart.

 

 Meer weten? Download hier het SYA Magazine!

 

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren